رئيس سازمان پدافند غير عامل کشور: با توجه به اهميت تاب آوري مراکز حساس در شرايط بحراني نصب ژنراتور‌هاي برق اضطراري در اين مراکز اامي است.





به گزارش خبرنگار خبرگزاري صدا وسيما؛ سردار غلامرضا جلالي در هشتمين رزمايش سراسري آماده به کاري مولد‌هاي برق اضطراري پس از اجراي سراسري اين رزمايش با رمز يا صاحب امان (عج) افزود: با توجه به اهميت حفظ تاب آوري مراکز حساس و زيرساخت‌ها قصد داريم اام استفاده از ژنراتور‌هاي برق اضطراري را در دستگاه‌هاي حساس و حياتي از طريق ارائه لايحه و يا طرح به تصويب برسانيم.



وي گفت: البته در شرايط بحران فقط نصب اين تجهيزات کافي نيست و موضوع مهم استفاده بموقع ودر زمان استاندارد از ژنراتورهاست.
رئيس سازمان پدافند غير عامل کشور ادامه داد: استفاده از ژنراتور‌ها در زمان اوج مصرف برق به مديريت شبکه سراسري کمک مي‌کند تا فشار کمتري به آن وارد شود بنابراين ما اميدواريم دستگاه‌هاي مختلف اجرايي کمک به مديريت برق را در اولويت فعاليت‌هاي خود قرار دهند.
جلالي با اشاره به موفقيت آميز بودن اجراي اين رزمايش در مراکز حساس که برق آن‌ها بدون اطلاع قبلي قطع شده است افزود: هشتمين دوره اين رزمايش نيز امسال برگزارشد و اقدامات مناسب دستگاه‌هاي اجرايي و شرکت توانيز نشان از آمادگي قابل قبول اين دستگاه هاست.

متولي زاده، مديرعامل شرکت توانير


گستردگي شبکه برق ايران معادل 25 دور کره زمين


 مديرعامل شرکت توانير: گستردگي شبکه برق معادل 25 دور کره زمين است که اين موضوع شبکه را مستعد آسيب کرده است.


محمد حسن متولي زاده در هشتمين رزمايش سراسري آماده به کاري مولد‌هاي برق اضطراري افزود: با توجه به آسيب پذيربودن شبکه برق کشور کارکنان صنعت برق کشور در همه حال آماده خدمات رساني هستند.
وي با بيان اينکه در حادثه سيلاب ابتداي سال اولين خدمتي که به دست مردم رسيد برق بود گفت: با اينکه تابستان امسال گرم ترين تابستان 50 سال گذشته بود ما توانستيم بدون خاموشي برنامه ريزي شده از زمان اوج مصرف گذر کنيم.
مديرعامل شرکت توانير با اشاره به نياز کشور‌هاي همسايه به برق توليدي در کشور ما ادامه داد: تابستان امسال علاوه بر تامين برق کشور شاهد افزايش 80 درصدي ميزان صادرات برق به ديگر کشور‌ها بوديم.
متولي زاده با تاکيد بر ضرورت افزايش آمادگي مشترکين برق بخصوص در مراکز حساس افزود: امروز بصورت آزمايشي برق تعدادي از مراکز حساس قطع و به ديزل ژنراتور وصل شد که اميدواريم با کمک مسئولين از جمله پدافند غيرعامل بتوانيم همه ارگان‌ها را به دستگاه ديزل مجهز کنيم.
وي با اشاره تحت پوشش قرار دادن حدود 100 درصدي مشترکين شهري و روستايي کشور به خدمت برق گفت: در تامين تجهيزات و خدمات فني مهندسي برق نيز بصورت 100 درصد خودکفا هستيم.


 


صبوري،مديرعامل شرکت توزيع برق تهران بزرگ


260 مرکز حساس تهران به ديزل ژنراتور برق مجهز شدند
مديرعامل شرکت توزيع برق تهران بزرگ گفت: از 631 مرکز حياتي فعال در تهران، 260 مرکز به ديزل ژنراتور برق مجهز هستند که البته مجهز شدن مابقي مراکز نيز ضروري است.
حسين صبوري در هشتمين رزمايش سراسري قطع برق و ارزيابي مولد‌هاي اضطراري با اشاره به اينکه 38 درصد فيدر‌هاي 20 کيلوولت تهران در اختيار مراکز حساس و حياتي تهران است افزود: مديريت اين شبکه بزرگ توسط پنج مرکز کنترل و 250 گروه عملياتي در حال انجام اند.
وي با اشاره به اينکه تهران چهار و نيم ميليون مشترک برق دارد گفت: اين تعداد مشترک 13 درصد کل مشترکين کشور هستند که 10 درصد از برق کل کشور را مصرف مي‌کنند.
صبوري با بيان اينکه شبکه توزيع برق تهران 32 هزار کيلومتر است ادامه داد: 35 درصد شبکه زيرزميني توزيع برق کشور در شهر تهران اجرا شده است.
مديرعامل شرکت توزيع نيروي برق تهران بزرگ متوسط رشد مصرف برق تهران را از سال 92 تا 97 سه و نيم درصد اعلام کرد و گفت: با برنامه ريزي‌هاي موثر انجام شده در تهران باوجود افزايش دما و اتصال 100 هزار مشترک جديد به بار شهر تهران متوسط رشد مصرف برق در سال 97 و 98 کمتر از دو درصد بوده است.
صبوري راهبرد اصلي وزارت نيرو را تأمين برق پايدار و مطمئن دانست و افزود: ما همه ساله مشکلات شبکه برق را پايش مي‌کنيم و همين رويه سبب کاهش 15 درصدي خاموشي‌هاي ناشي از مشکلات فني در تابستان امسال در تهران شده است.
وي با اشاره به برنامه‌هاي مهم اجرا شده براي ارتقاي قابليت‌هاي شبکه برق تهران ادامه داد: هوشمندسازي لوازم اندازه گيري و کنتور‌هاي برق از جمله اين فعاليت هاست که در قالب اين دو برنامه هم اکنون همه مشترکين پرمصرف تهران مجهز به کنتور هوشمند هستند و 45 درصد از انرژي مصرفي تهران نيز توسط کنتور‌هاي هوشمند از راه دور رصد مي‌شود.
صبوري رفع سريع خاموشي‌ها را در اولويت فعاليت‌هاي توزيع دانست و گفت: حدود 3 هزار نقطه از شبکه توزيع برق تهران با کمک سيستم‌هاي هوشمند مديريت مي‌شود تا در صورت خاموشي مشکل به سرعت رفع شده و جريان برق در شبکه برقرار شود.
مديرعامل شرکت توزيع برق تهران بزرگ با بيان اينکه ما در کمتر از دو ماه قبض‌هاي پيامکي را جايگزين قبض‌هاي کاغذي کرديم ادامه داد: با اجراي اين طرح 30 ميليون قبض برق در تهران صادر نمي‌شود و اين رويه 30 ميليارد تومان صرفه جويي در پي دارد.
صبوري با اشاره به استقرار سامانه‌هاي الکترونيکي در راستاي توسعه دولت الکترونيک گفت: پرداخت قبوض برق در تهران 500 هزار تردد را به همراه داشته است که با فعال شدن اين سامانه‌ها هم اکنون پرداخت‌ها به صورت غير حضوري انجام مي‌شود.

 


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : تهران ,شبکه ,کشور ,حساس ,مراکز ,درصد ,مراکز حساس ,شرکت توزيع ,مديرعامل شرکت ,تابستان امسال ,بيان اينکه ,هشتمين رزمايش سراسري ,رزمايش سراسري آماده ,رئيس سازمان پدافند
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

رمز ارز سراي غزل سئو وقتی که عشق سر قدم باشد دیزاین و طراحی ليلي و مجنون سفر و تور و گردش تحلیل طلا و ارز گیاهان داروئی نارون 1344.parsablog.com